Exempel på text i sociala medier

Behöver du vägledning i text att skriva om våra produkter? Ibland tar det stopp och det kan vara skönt att få det serverat. Här kommer bild och text att använda för våra smärtprodukter:

Värk kan bero på många olika saker. Värk som vandrar runt och gör kroppen matt och trög beror ofta på det bränsle vi stoppar i oss, enligt vår erfarenhet. Det kan också bero på inflammation och då kan exempelvis ändrad kost och tex Omega 3 hjälpa till. Det är förstås en förutsättning att lindra från insidan men det finns direktverkande komplement.

Örter har används för smärtlindring i tusentals år och är även föregångare till tex Magnecyl. Från början var det smulad Vitpil som användes i Magnecyl och sen gjordes en kemisk kopia av växtens egenskaper. Dock finns det alltid baksidor vid dessa processer, alla mediciner har ju biverkningar. Örter har inte det på samma sätt, om man inte är allergisk förstås men det är något helt annat.

Vi rekommenderar ett isländskt märke som heter Purity Herbs för att det är 100% naturligt och helt utan tillsatser, baserat på oljor och örter. De är dessutom fantastiskt bra! Purity Herbs har några produkter som fungerar väldigt bra på smärta som vi tänkte presentera här:

Joint Relief Oil – är känd för att ha en kraftfull inverkan på ömma och stela kroppar. Upplevs värmande och lindrande vid värk som tex artros och led/muskelinflammation. Denna olja kan hjälpa till att stimulera cirkulationen och minska svullnad och värk i lederna. Innehåller djävulsklo, älgört och bark från vitpil som alla är kända för sina antiinflammatoriska och smärtstillande egenskaper.
Eteriska oljor från en och rosmarin ger dig en skön värmande känsla där du smörjer dig. Enligt forskning i Tyskland har djävulsklo visat sig lika effektivt som cortison men utan dennes biverkningar. För bästa resultat på artros använd tillsammans med Sqaulene Cream.

Sqaulene Cream – Krämen innehåller kraftfulla isländska örter som älgört och vitpil som båda anses ha antiinflammatoriska effekter och vara de bästa naturliga smärtstillande medlen. Används med fördel tillsammans med Joint Relief Oil vid smärta eftersom de går djupare tillsammans. Squalene Cream är också en effektiv kropps- och ansiktskräm för känslig, grov och mycket torr hud. Den har visat sig vara fördelaktigt för dem med hudirritationer som psoriasis, eksem, svår torr hud och artrit-värk. Den hjälper till att skydda skadad hud, mjukar upp torr och ömtålig hud. Sqaulene och de utvalda isländska örterna ger denna produkt ett anmärkningsvärt värde.

Cooling Muscle Splash – Perfekt kylande lotion för idrottare och aktiva människor. Den mjukar upp och kyler musklerna efter träning, ökar blodflödet och minimerar värk, vilket gör din kropp smidig och avspänd. Innehåller lugnande örter och eterisk olja av pepparmynta för snabb muskelåterhämtning och avkoppling. På långvarig muskelsmärta är den fördelaktig tillsammans med Joint relief Oil.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen