Nu är det dags för vår bästsäljare – Calendula oil

Calendula oil är en unik olja med många användningsområden tack vare sitt rika innehåll av örter med olika verkningsområden. Används med fördel som:

  • Solskyddsfaktor – Flera av ingredienserna i denna olja bygger upp hudens pigment vilket gör den ypperlig att börja sälja nu på vårkanten. Den funkar alltså inte som solskydd att ta på och gå ut i solen utan ska användas att bygga upp pigmentet innan. På sommaren används den med fördel för att upprätthålla skyddet samt är bra som after sun och mot torr hud som solen också ger.
  • Insektsmedel – Myrra, lavendel och citrus är alla dofter som många småkryp inte gillar. Den är därför perfekt som insektsskydd mot tex mygg och fästingar. Funkar givetvis utmärkt även som fästingemedel på våra husdjur
  • Denna olja är väldigt populär och har sålts (från annan märke) under namnet Vårolja. Kan vara bra att veta om en kund frågar. Calendula är dock originalet från Island och har samma effekter som Våroljan (och inte helt och hållet samma ingredienser)

Oljan finns som varuprov, som 125 ml samt 500 ml. Du kan läsa mer om Calendula här. https://purityherbssweden.se/product/varolja/

Gör gärna en säljkampanj till djurägare för denna produkt. Det är alltid ett evigt letande efter giftfria fästingmedel när solen tittar fram. Vi har väldigt många nöjda djurägarkunder på just denna olja.

Varukorg
Rulla till toppen