Publicerad den

Hur du säljer Calendula till djur

fästingmedel

Vår absolut största bästsäljare är Calendula oil, och det är nu den säljer som mest. Den är en suverän kroppsolja som främjar pigmentet- absolut. Men den har också två väldigt schyssta bieffekter. Fästingar och mygg gillar inte doften av myrra, citrus och lavendel och denna olja innehåller allihop.

Fästingmedel finns det en uppsjö av på marknaden, framförallt till hundar. Den ena giftigare än den andra. Djurägare uppmanas att hunden inte får sova i sängen med barnen och undvika bad eftersom fiskarna kan dö. Låter inte så sunt för hunden då. Det är många kunder där ute som därför letar efter naturliga alternativ, och då har du den perfekta produkten till dem.

Av erfarenhet så skiljer det sig från djur till djur hur ofta man bör använda oljan men generellt 2-3 ggr/vecka. Gnuggas in i tex öron, nacke och/eller ljumskar. Gärna på platser där det inte kan slickas av. Det är absolut inte farligt för djuret, men man vill ju förstås att oljan ska sitta kvar. Använd bara några droppar, så att pälsen inte blir kladdig.

Kan även säljas till de som har nakenhundar som solskyddsfaktor, hästägare med hästar som är känsliga mot knott samt till all slags sårläkning då många av örterna är antiseptiska.

Denna kan du köpa i 12-pack till ett mycket förmånligare pris, kolla in här: